Vuoden 2013 töölöläinen yrittäjä

0
680
Kukkakauppa Cawell 14.1.2014

Vuoden töölöläinen yrittäjä vuonna 2013 on:
Kaija Juvonen / Kukkakauppa Cawell

Harva 70-vuotias on yhtä hehkeä, nykyaikainen ja virkeä kuin Oksasenkadulla toimiva Kukkakauppa Cawell. Vuonna 1943 toimintansa aloittanut kukkakauppa ilahduttaa toiminnallaan paitsi töölöläistä katukuvaa, myös suurta joukkoa asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua.
Hyvästä palvelustaan tunnetun Kukkakauppa Cawellin alkutaival ei ollut ruusuilla tanssimista. Kukkavalikoima rajoittui tulppaaneihin ja puolukanvarpuihin, sillä juuri muuta ei ollut saatavilla. Aikaa myöten valikoima on laajentunut runsaaksi ja nykyisin Cawell on täyden palvelun kukkakauppa, josta saa sesonkikukkien lisäksi ammattitaidolla sidotut kukkatervehdykset kaikkiin elämäntilanteisiin, niin iloon kuin suruunkin, niin yksityisille kuin yrityksillekin ja niin omaksi iloksi kotiin kuin suuren yleisötapahtuman somisteeksikin.

     Ester Juvosen perustama Kukkakauppa Cawell on nykyisin Kaija Juvosen hyvässä hoidossa. Jatkuva kouluttautuminen ja uusien ideoiden kehittäminen ovat taanneet Cawellin menestyksen myös tällä vuosituhannella.

     Asiakkaat tuntevat Kukkakauppa Cawellin jo useammassa sukupolvessa. Jos kauppa on siirtynyt anopilta miniälle, asiakkuudet ovat siirtyneet isältä pojalle – useassa tapauksessa kirjaimellisesti juuri näin. Vaikka asiakas olisikin muuttanut kulman takaa kauemmas asumaan, asiakassuhde Kukkakauppa Cawelliin on silti säilynyt.

     Kukkakauppa Cawellin hyvä maine, ammattitaito ja hyvä palvelu ovat mahdollistaneet myös sen, että kauppa on pystynyt lisäämään henkilökuntaansa ja laajentamaan toimitilaansa.

     Kukkakauppa Cawellin ja Kaija Juvosen toiminta töölöläisenä yrityksenä ja yrittäjänä ovat olleet esimerkillisiä. Siksi valinta Vuoden töölöläiseksi yrittäjäksi on perusteltua.

Onneksi olkoon!

Töölö-Seura ry:n yritysjaos