Tule mukaan kanssamme tutustumaan oopperataloon – mukana kanssamme pääjohtaja Gita Kadambi

0
51
Kansallisoopperan pääjohtaja Gita Kadambi on mukana Töölö-Seuran oopperavierailulla. Kuva Kansallisooppera

Töölö-Seuralla on ilo järjestää 10–15 jäsenelle vierailu Kansallisoopperaan vielä tänä keväänä, perjantaina 26.4. klo 16.15 alkaen.

Vierailu alkaa tutustumiskierroksella oopperatalossa.

  • pääjohtaja Gita Kadambi on kierroksen oppaana ryhmälle
  • kierros kestää tunnin klo 16.15–17.15

Kierroksen jälkeen ryhmälle on tilattu kahvi/tee -tarjoilu suolaisen skagenleivän ja makean mini cupcaken kera oopperan aulatilan nurkkauksessa.

  • kahvi/teehetkeen ja seurusteluun on varattu aikaa klo 17.30–19
  • vierailun hinta on 25 € per henkilö

Mikäli haluat jatkaa iltaa katsomalla klo 19 alkavan Verdin oopperan Simon Boccanegra, olemme varanneet lippuja ko esitykseen, katsomon C- kategoriaan. Lipun hinta on 96 €/kpl, eläkeläisiltä 86 €/kpl.

Vierailun järjestelijät ovat Töölö-Seuran hallituksen jäsenet Brice Persons ja Maija Blixt.

Ilmoittaudu mukaan 9.4.24 mennessä sähköpostitse maija.blixt@gmail.com ja maksamalla 25 € per henkilö Töölö-Seuran tilille Aktia FI6340550011002421. Ilmoita myös erikoisruokavalio tarvittaessa. Laita vierailijan nimi/nimet viestikenttään.

Ilmoita 9.4.24 mennessä samoin sähköpostiin Maijalle, jos haluat lipun/liput oopperanäytökseen illan päätteeksi. Maksa siinä tapauksessa myös oopperalipun/lippujen hinta 86–96 €/kpl Töölö-Seuran em. tilille. Laitathan nimen/nimet viestikenttään.

Ryhmävierailu on tarkoitettu Töölö-Seuran jäsenille, mutta jos jää tilaa, tarjoamme mahdollisuuden myös seuran ulkopuolisille henkilöille.

Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille!

TÖÖLÖ-SEURA RY / hallitus

LIITY Töölö-Seura ry.:n jäseneksi. Tuet jo jäsenyydellä vapaaehtoistyötämme viihtyisän kaupunkiympäristön puolesta. Jäsenkaavake löytyy tästä linkistä: https://xn--tl-seura-n4aab.fi/liity-jaseneksi/