TULE GLÖGILLE JA TUTUSTUMAAN TÖÖLÖ-SEURAN TOIMINTAAN

0
613
Pauligin huvila talvella rajattu 2

Pakattu skannattu logo

 

 

Töölö-Seura pitää avoimien ovien tilaisuuden Pauligin huvilalla (Mechelininkatu 36 /Sibeliuksen puisto) torstaina 8.1.2015 klo 18.30 – 20.00. Tule tapaamaan Töölö-Seuran hallituksen jäseniä, tutustumaan Töölö-Seuran toimintaan ja keskustelemaan Töölön ja Töölö-Seuran asioista ja omista toiveistasi seuran toimintaan.

Töölö-Seura toimii toimialueensa kaikinpuoliseksi kehittämiseksi paikallisten erityispiirteiden pohjalta asuinympäristön laadun parantamiseksi ja ihmisten viihtyvyyden lisäämiseksi. Paikallisen kulttuurin vaaliminen ja edistäminen ovat seuralle tärkeitä. Tuloksellinen toiminta syntyy jäsenten aktiivisuuden kautta. Töölö-Seurassa on tilaa ja tarvetta uusille aktiiveille.
Oletko sinä halukas tulemaan mukaan aktiiviseksi toimijaksi Töölö-Seuraan, sen hallitukseen tai johonkin jaokseen tai tapahtumiin talkoolaiseksi? Töölö-Seurassa toimii ympäristöjaos, yritysjaos, kulttuurijaos, nuorisojaos ja viestintäjaos. Jos olet kiinnostunut tehtävistä ja aktiivisesta toiminnasta Töölö-Seurassa, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtaja Pirkko Liljeströmiin (pirkko.liljestrom@pp.inet.fi tai puh. 040 506 8088) tai tule tutustumaan meihin 8.1.2015 Töölö-Seuran avoimien ovien tilaisuuteen (ks. tarkemmat tiedot yllä olevasta).


Pauligin huvila on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen järjestötila, jossa toimivat Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, Helsingin Maan ystävät ja Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistykset.