Töölöntorin perinteinen Kuusijuhla lauantaina 26.11.2022, kello 14.00 alkaen

0
663
Joulupukki saapuu jälleen Töölöntorille kuulemaan lasten ja lastenmielisten joululahjatoiveet. Voit myös ottaa kuvan joulupukin kanssa!

Tule tapaamaan joulupukkia ja kuulemaan joululauluja Töölöntorille 26.11.2022. Tuo mukanasi myös lapset, lapsenlapset ja kummilapset!

Töölö-seura ry järjestää hyvien perinteidensä mukaisesti kaikille avoimen kuusijuhlan Töölöntorilla lauantaina 26.11.2022 – Huom. aika: tilaisuus alkaa kello 14.00. Ajankohta on perinteisesti 1. adventtisunnuntaita edeltävä lauantai.

Metsäylioppilailta hankitun 12-metrisen joulukuusen kynttilät sytytetään heti kello 14. Sen jälkeen lauletaan joululauluja. Juhlan avaa Töölö-Seuran puheenjohtaja Matti Niiranen. Puheen adventin ja joulun ajalle pitää tänä vuonna Töölön seurakunnan juuri valittu uusi kirkkoherra Hilkka Niemistö.

Menossa ovat mukana Tiernapojat, Töölö Brass ja Töölön kirkon kamarikuoro. Paikalle tulee myös joulupukki lasten ja lasten mielisten iloksi!

Tuothan mukanasi perheen ja suvun pienimmät. Joulupukki kuuntelee mielellään lasten joululahjatoiveet ja asettuu heidän kanssa valokuvaan! Tervetuloa jälleen kaikki mukaan! VAPAA PÄÄSY.