TÖÖLÖN KAUPUNGINOSARADIO – TÖÖLÖ-RADIO

0
624

Töölö-radiossa 7.4. klo 17.00 (uusinta maanantailta) Miten turvata arvokas ja omaleimainen kaupunkiympäristö? Vieraana töölöläinen arkkitehti Tapani Launis.
Helsinkiä pitää kehittää kaupunkilaisten ehdoilla, ja Keskuspuistosta on tehtävä hyvän kaupunkisuunnittelun esimerkkikohde. Miten sinä ja minä, me helsinkiläiset, voimme toimia paremman kaupunkiympäristön puolesta, jos päättäjämme eivät sitä tee. Muun muassa näistä asioista puhutaan Töölö-radion studiossa. Vieraana töölöläinen Tapani Launis, TkT ja arkkitehti, rakennus- ja yhdyskuntasuunnittelu. Keskustelua johdattelee Erkki Hirvonen Töölö-Seurasta.

Töölö-radio joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 19.30-20.30.
Lähiradion taajuudella 100,3 MHz.

Linkki Töölö-radion ohjelman arkistosivuille, jossa mm. viime maanantain ohjelma on kuunneltavissa milloin vain: http://lahiradio.fi/ohjelmat.php?id=203

Me töölöläiset, asukkaat ja yrittäjät, hoidamme sisällön, Lähiradio hoitaa teknisen toteutuksen Helsingin Lähiöprojektin tuella. Ohjelmissa esittelemme Töölöä moniäänisesti asumisen, yrittämisen, taiteen, kulttuurin, urheilun, historian, arkkitehtuurin, ym. merkeissä.

Olkaa kuulolla! Ehdotuksia tulevien ohjelmien aiheiksi ja sisällöksi otamme myös mielellämme vastaan:

eki.hirvonen@kolumbus.fi, p. 050-550 6172