Töölö-Seuran Kirjailijaillan vieraana on 20.9.2023 tohtori Pekka Sauri

0
214
Filosofian tohtori Pekka Sauri.

Töölö-Seura ry:n syyskuun Kirjailijaillan vieraana on filosofian tohtori Pekka Sauri. Aiheena on Saurin teos Mielenrauhaa levottomassa maailmassa. Kirjailijaillan juontaa Töölö-Seuran puheenjohtaja, toimittaja Matti Niiranen.

Kirjailijailta järjestetään Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa keskiviikkona 20.9.2023, kello 17.00 – 18.30. Aikaa on runsaasti keskustelulle ja kysymyksille.

Uutuuskirja on myytävänä tilaisuudessa hintaan 25 euroa ja Sauri on lupautunut signeeraamaan samalla kirjoja. Varaathan tasarahan: vain käteinen kelpaa!

Sauri kertoo kirjansa taustoista seuraavasti: ”Viime vuosien jatkuvat kriisit ovat syösseet meidät uuteen epävarmuuden aikaan. Ilmastonmuutos, pandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat saaneet tulevaisuuden näyttämään arvaamattomalta ja hallitsemattomalta. Tällä kaikella on ollut niin poliittisia kuin psykologisiakin seurauksia.”

Sauri pyrkii kirjallaan vähentämään arkielämän ahdistuksia ja toivottomuuden tuntemuksia ja jossa optimismia voisi pitää perustellumpana asenteena kuin pessimismiä.

Pekka Sauri on Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja, poliitikko, Vihreiden perustajajäseniä, rakastettu radiopersoona, pilapiirtäjä, psykologi ja filosofian tohtori. Hän on aiemmin julkaissut lukuisia tietokirjoja, mm. Onnen harha, sekä romaanin Parempaa kuin seksi.

Tule mukaan kysymään ja keskustelemaan.

Aika: keskiviikko 20.9.2023, kello 17-18.30

Paikka: Töölön kirjasto, Mika Waltari-Sali

Kirjailijailtoihin on vapaa pääsy. Tuo mukana ystäväsikin!

TERVETULOA!

Järjestäjä: Töölö-Seuran ry