Töölö-Seura ry:n Marraskuun Kirjailijaillan teema: Sauli Niinistö – suomalaisten presidentti

0
55
liittyen Töölö-Seura ry:n marraskuun Kirjailijaillan vieraana on toimittaja-kirjailija Risto Uimonen ja aiheena hänen tuore kirjansa ”Sauli Niinistö – Suomalaisten presidentti”.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön 12-vuotinen kausi Suomen johdossa päättyy reilun kolmen kuukauden kuluttua.

Vallan vaihdon lähestyessä Töölö-Seura ry:n marraskuun Kirjailijaillan vieraana on toimittaja-kirjailija Risto Uimonen ja aiheena hänen tuore kirjansa ”Sauli Niinistö – Suomalaisten presidentti”.

Toimittaja-kirjailija Risto Uimosen kolmas kirja Sauli Niinistöstä keskittyy huippusuositun presidentin toisen kauden käännekohtiin: Putiniin ja Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa, Suomen Natoon liittymiseen sekä Niinistön toimiin niin ulko- ja turvallisuuspolitiikassa kuin mittaushistorian suosituimpana valtionpäänä.

Kirjasta käy ilmi, miten Niinistö on kahden kautensa aikana onnistunut palauttamaan presidentti-instituutiolle sitä arvovaltaa, jota se oli menettänyt perustuslain uudistuksissa.

Presidentti Niinistö on antanut kirjaa varten haastatteluja, ja kirjassa on aivan uutta tietoa Naton jäsenyyteen johtaneiden tapahtumien dramaattisista käänteistä ja jäsenyysneuvottelujen etenemisestä.

Tule mukaan kysymään ja keskustelemaan presidentistä, joka vei Suomen Natoon.

Uutuuskirja on myytävänä tilaisuudessa ja Uimonen signeeraa kirjoja.

Tule mukaan kysymään ja keskustelemaan. VAPAA PÄÄSY!

Aika: keskiviikko 29.11.2023, kello 17-18.30

Paikka: Töölön kirjasto, Mika Waltari-Sali

Kirjailijaillan juontaa Töölö-Seuran puheenjohtaja, toimittaja Matti Niiranen.

Kirjailijailtoihin on vapaa pääsy. Tuo mukana ystäväsikin!

Kuvat: WSOY, Veikko Somerpuro ja Mikko Mäntyniemi