Tervetuloa Pormestarin asukasiltaan Töölön palvelukeskukseen 25.4.2024!

0
49
Töölö-Seuran visiota kuvaava slogan on "Sydän on Töölössä".

Pormestarin asukasilta järjestetään jälleen Töölössä. Illan aikana me töölöläiset saamme kysyä suoraan pormestarilta ja kaupungin johtavilta viranhaltijoilta meille tärkeistä kaupunginosamme asioista.

Töölö-Seura ry on luonnollisesti mukana Pormestarin asukasillassa huhtikuun 25. päivä 2024. Viimeksi ylipormestarin asukasilta järjestettiin Töölössä vuonna 2014, jolloin Töölö-Seura ry oli myös mukana.

Asukasilta järjestetään nyt Töölön palvelukeskuksessa torstaina 25.4.2024 kello 17.30–20.00 (osoite: Töölönkatu 33). Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimän keskustelutilaisuus alkaa kello 18.30 ja sen voi katsoa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalta. Illan ensimmäisen kysymyksen esittää Töölö-Seuran puheenjohtaja.

Ennen keskusteluosuuden alkamista avataan kello 17.30 alkaen Töölön palvelukeskuksessa pop up -tori, jossa Töölö-Seura ry on mukana. Torilla on mahdollisuus keskustella Töölön asioista kaupungin asiantuntijoiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa kello 18.30 saakka.

KerroKantasi-kyselyn avulla voi lähettää tilaisuuden järjestäjille ajatuksia ja ideoita Töölön kehittämiseksi. Kysely sulkeutuu 18. huhtikuuta kello 23.59. Kyselyyn voit vastata täällä: https://kerrokantasi.hel.fi/asukasiltatoolo

LIITY Töölö-Seura ry.:n jäseneksi. Tuet jo jäsenyydellä vapaaehtoistyötämme viihtyisän kaupunkiympäristön puolesta. Jäsenkaavake löytyy tästä linkistä: https://xn--tl-seura-n4aab.fi/liity-jaseneksi/