Siivotaan Töölö kesäkuntoon! Haasta kaverisi mukaan talkoisiin!

0
300

Töölö-Seura ry haastaa kaikki töölöläiset siivoustalkoisiin, jotka kestävät 14.6.2023 asti! Jokainen meistä voi samalla osallistua valtakunnalliseen ”Kerätään miljoona roskapussia” -kampanjaan.

Siivotaan tänä keväänä talkoilla talven roskat pois kaduilta, puistoista ja rannoilta! Töölönlahden, Taivallahden ja Hietsun rantoja siivottaessa muistetaan, että emme kuitenkaan häiritse pesiviä lintuja!

Halutessasi voit ottaa Töölö-Seuran Facebook-sivua varten selfiekuvan, jossa olet keräämäsi roskapussin kanssa haastaen kaverisi mukaan siivoamaan! Keräämme kuvia Töölö-Seura ry:n Facebook-sivulle kollaasiksi. Toivomme tämän kannustavan muitakin mukaan roskien keräämiseen.

Kuvan, kommentin ja haasteen kaverille, voi halutessaan käydä itsekin lisäämässä kyseiseen 17.4.2023 julkaistuun Facebook-postaukseen sivullamme. Ja toki voit lisätä tuon kuvan vain omalla Facebook-sivullesi.

Töölön-Seuran hallitus haastaa Miljoona roskapussia -kampanjaan myös kaikki muut Helsingin kaupunginosayhdistykset ja muut helsinkiläiset yhdistykset. Haasta sinäkin mukaan kaverisi mukaan tähän kampanjaan!

VALTAKUNNALLINEN KAMPANJA

Valtakunnallisen Miljoona roskapussia -kampanjan etenemisestä kertoo Yle. Päätöslähetys on Ylen kanavalla 14.6.2023. Siivota saa toki senkin jälkeen.

Kampanjan idea on, että Suomi kerää tänä keväänä miljoona pussillista roskia. Kaksi kuukautta kestävissä siivoustalkoissa on mukana 160 kuntaa tai kaupunkia, joukko järjestöjä ja yhteisöjä sekä Ylen tunnettuja kasvoja. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentin puoliso, tohtori Jenni Haukio.

Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen huolimatta siitä, onko oma asuinpaikkakunta kumppanina. Kampanjaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaikki mukaan!

Lisätietoja löytyy tästä linkistä: https://yle.fi/aihe/s/mika-miljoona-roskapussia

Laskuri löytyy osoitteesta yle.fi/miljoonaroskapussia.

OLETKO JO TÖÖLÖ-SEURA RY:N JÄSEN? LIITY NYT ja tue vapaaehtoistyötämme viihtyisän kaupunkiympäristön puolesta. Jäsenkaavake löytyy tästä linkistä: https://xn--tl-seura-n4aab.fi/liity-jaseneksi/