Senioreiden sote-palvelut Töölössä

0
514
Töölön seniorikeskus
Senioreiden sote-palvelut Töölössä ovat asukastilaisuutemme teemana tiistaina 15.11.2022. Tapahtuman paikka: Töölön seniorikeskus. Tervetuloa, vapaa pääsy!

Töölö-Seura ry:n asukastilaisuus

Aika: Tiistai 15.11.2022 kello 15.00-17.30

Paikka: Töölön seniorikeskus, Töölönkatu 33, 00260 Helsinki

Oletko jäämässä eläkkeelle? Tarvitsetko sinä tai läheisesi jatkossa enemmän sote-palveluita? Töölö-Seura ry järjestää senioreille ja heidän läheisilleen asukastilaisuuden ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluista Töölössä. Tule mukaan saamaan informaatiota ja kysymään suoraan asiantuntijoilta!

Töölön seniorikeskuksessa järjestettävän tilaisuuden ohjelma on rakennettu niin, että saat kokonaiskuvan ikääntyneiden sote-palveluista. Kuulemme lyhyitä asioiden ytimiin meneviä asiantuntijoiden alustuksia, minkä jälkeen heille voi esittää kysymyksiä. Tilaisuuden juontaa Töölö-Seuran puheenjohtaja Matti Niiranen.

Töölön seniorikeskuksen toiminnasta kertoo seniorikeskuksen johtaja Pia-Maria Grönqvist

Kaupungin ns. Seniori-infon neuvontapalveluista puhuu puolestaan palvelujohtaja Veera Kekkonen. Saat siis tietoa siitä mitä, mistä ja miten saat senioripalveluita saat.

Ikääntyneiden kotiin tuotavista palveluista Töölössä kertoo kotihoitopäällikkö Ulla Seppälä ja asiakkuuspäällikkö Nina Jokela.  Teemoina ovat palvelutarpeen arviointi, kuka ja mitä palveluita kotiin voi saada.

Yleisemmin sote-palveluista sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä puhuu

sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen etelän palvelualueen johtaja Helena Venetvaara

Hänellä teemoina ovat mm. ikääntyneiden terveydenhuoltopalvelut, vanhusten hoito- ja hoivapalvelut, senioriasuminen ja ympärivuorokautinen hoito.

Saat infoa myös Töölön terveysaseman tulevaisuudesta ja Kampin terveys- ja hyvinvointikeskuksesta. Kysymme; säilyykö Töölön terveysasema ja kuinka pitkään? Saako seniorikeskuksista jatkossa perusterveydenhuollon lähipalveluita?

Lopuksi käymme pääkohdittain läpi sote-uudistusta Helsingissä ja palveluiden tulevaisuuden näkymiä. Aiheesta kertoo sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen etelän palvelualueen johtaja Helena Venetvaara. Kysymme; Riittävätkö resurssit ja verorahat? Uhkaako hoitajapula tulevaisuudessa vielä vakavammin?