Perinteinen Töölöntorin Kuusijuhla lauantaina 2.12.2023, kello 14-

0
222
Tiernapojat Töölö-Seuran Kuusijuhlassa vuonna 2022. Kuva Juha Laitalainen.

Joulupukki on taas pian tavattavissa Töölöntorilla. Tule mukaan esittämään lahjatoiveet pukille ja ottamaan joulukorttiselfie pukin kanssa. Merkitse aika kalenteriin jo nyt ja tuo torille lapset, lapsenlapset ja kummilapsetkin!

Kuusen valot sytytetään lauantaina 2.12.2023 alkaen kello 14. Paikalle saapuu joulupukki, joka asettuu valokuvattavaksi sekä lasten että muiden halukkaiden kanssa.

Juhlassa esiintyvät Töölö BrassTiernapojat ja Töölön kirkon kamarikuoro. Juhlan juontaa ja joululauluihin johdattelee taiteilija Ari Joki. Töölöläinen partiolippukunta Ilvesveikot myy adventtikalentereita ja lettuja. Töölön kirkkoherra Hilkka Niemistö pitää lyhyen tervehdyspuheen, jossa joulun sanoma tuodaan esiin.

Lämmintä juotavaa ja maukasta syötävää saa jälleen Töölöntorin ihanista kahviloista ja ravintoloista! Muistakaa ostaa joululahjat ja ruuat oman kaupunginosan liikkeistä!

Töölö-Seura ry on hankkinut kaupunginosamme yritysten tuella jo 20 vuoden ajan joulukuusen Töölöntorille ja järjestänyt Kuusijuhlan torilla. Kuusijuhla torilla järjestetään perinteisesti 1. adventtisunnuntain aattolauantaina.

Loppiaiseen asti torilla oleva joulukuusi ja Kuusijuhla tuovat valoa kaikille töölöläisille ja joulun iloa etenkin kaupunginosamme lapsille.

Töölö-Seura ry ei tänä vuonna saa tukea kuusen hankintaan tai Kuusijuhlaan Helsingin kaupungilta. Projektin rahoitus on pitkälti siis nyt yrityksiltä Kuusijuhlan käsiohjelmaan saatavien ilmoitusten varassa. Iso kiitos jo etukäteen kaikille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka kuusen hankintaa tukevat! Lisätietoja saa osoitteesta tooloseura@gmail.com

LIITY TÖÖLÖ-SEURA RY:N JÄSENEKSI ja tue vapaaehtoistyötämme viihtyisän kaupunkiympäristön puolesta. Jäsenkaavake löytyy tästä linkistä: https://xn--tl-seura-n4aab.fi/liity-jaseneksi/

Tiernapojat Töölö-Seuran Kuusijuhlassa vuonna 2022. Kuva Juha Laitalainen.