Matti Niiranen jatkaa Töölö-Seuran johdossa

0
113
Töölö-Seuran visiota kuvaava slogan on "Sydän on Töölössä".

Töölö-Seura ry:n puheenjohtajana toimikauden 2024-25 jatkaa valtiotieteiden maisteri, toimittaja Matti Niiranen. Hän on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2022 alkaen.

Vuonna 1958 perustetun yhdistyksen hallitukseen valittiin Töölön kirjastossa 5.3.2024 pidetyssä vuosikokouksessa neljä uutta jäsentä. He ovat Kaarina Lindroth, Maria Nykänen, Brice Persons ja Haydee Trujillo.

Hallituksessa jatkavat Maija Blixt ja Juha Pohtio, joka toimii yhdistyksen varapuheenjohtajana. Hallituksen varajäseneksi valittiin Suvi Rihtniemi.

Puheenjohtaja Matti Niiranen kertoo, että seura pyrkii edistämään toimialueensa viihtyisyyttä.  Tärkeitä painopistealueita ovat juuri nyt Töölönlahden suojelu, hyvät lähipalvelut ja laadukkaan asuinympäristön puolustaminen.

– Kuuntelemme herkällä korvalla töölöläisten mielipiteitä ja otamme saadun palautteen pohjalta kantaa niihin asioihin, jotka koetaan tärkeiksi ja joista löydetään yhteinen näkemys. Järjestämme asukasiltoja jäsenistöä kiinnostavista aiheista, kuten ympäristönsuojelu, liikenne, rakentaminen, kaavoitus ja kaupungin palvelut, sanoo Niiranen.

Töölö-Seura ry:n tarkoituksena on töölöläisten asuinympäristön laadun parantaminen ja viihtyvyyden lisääminen. Yhdistys edistää ja tukee kaupunginosan yhteishenkeä sekä paikallista yrittäjyyttä. 

Töölö-Seura järjestää jäsenistölleen erilaisia kulttuurivierailuja ja tapahtumia. Perinteinen toritapahtumaa on Kuusijuhla 1. adventtiviikonloppuna. Se järjestetään tänä vuonna lauantaina 1.12.2024.

Töölö-Seurassa on 285 jäsentä. Yhdistys on saanut viimeisen parin vuoden aikana noin 100 uutta jäsentä. Töölö-Seura ry on jäsen Helsingin Kaupunginosayhdistysten Liitto ry HELKAssa ja Suomen Kotiseutuliitto ry:ssä.

Lisätietoja

Töölö-Seura ry:n puheenjohtaja Matti Niiranen, p. 040 501 9192, toolo.seura@gmail.com