Lue Kuusijuhlan käsiohjelma täältä

0
522

Töölöntorin joulukuusen valot sytytetään lauantaina 2.12.2023 alkaen kello 14. Paikalle saapuu tietenkin myös joulupukki, joka asettuu valokuvattavaksi sekä lasten että muiden halukkaiden kanssa.

Kuusijuhlan 16-sivuinen käsiohjelma on nyt luettavissa Töölö-Seuran sivuilla. Lataa ohjelma alta ja katso myös yhteistyökumppaneidemme ilmoitukset ja joulutervehdykset. Suositaan töölöläisiä yrityksiä!

Kuusijuhlassa esiintyvät joulupukin lisäksi Töölö Brass, Tiernapojat ja Töölön kirkon kamarikuoro. Kirkkoherra Hilkka Niemistö pitää lyhyen puheen adventin ja joulun ajalle. Kuusijuhla avaa Töölö-Seuran puheenjohtaja Matti Niiranen.

Juontajana ja perinteisten joululauluihin johdattelijana toimivat Ari Joki, Töölön kirkon kamarikuoro ja Töölö Brass.

Töölöläinen partiolippukunta Ilvesveikot myy adventtikalentereita ja lettuja. Kahvilat, ravintolat ja muut palvelut torin tienoolla ovat auki ennen ja jälkeen Kuusijuhlan.

Jo yli 20-vuotinen jouluperinne

Töölö-Seura ry on hankkinut kaupunginosamme yritysten tuella jo 20 vuoden ajan joulukuusen Töölöntorille ja järjestänyt Kuusijuhlan torilla. Kuusen torille toimittaa tänäkin vuona Metsäylioppilaat.

Kuusijuhla torilla järjestetään perinteisesti 1. adventtisunnuntain aattolauantaina.

Loppiaiseen asti torilla oleva joulukuusi ja Kuusijuhla tuovat valoa kaikille töölöläisille ja joulun iloa etenkin kaupunginosamme lapsille.

Suositaan Töölön omia yrittäjiä!

Joulukuusen myötä muistumme Töölön yrittäjien hyvistä palveluista ja kauppojemme laajoista valikoimista. Töölössä asumisen yksi parhaista puolista on se, että monet palvelut ovat saatavilla lähikortteleista. Ne turvataan käyttämällä lähipalveluita arjessa ja juhlassa.

Töölö-Seura ry ei tänä vuonna saa tukea kuusen hankintaan tai Kuusijuhlaan Helsingin kaupungilta.  Projektin rahoitus on pitkälti siis nyt yrityksiltä Kuusijuhlan käsiohjelmaan saatavien ilmoitusten varassa. Iso kiitos etukäteen kaikille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka kuusen hankintaa tukevat!

LUE KUUSIJUHLAN KÄSIOHJELMA:

Kuusijuhlaa ovat tukeneet ilmoituksella seuraavat yritykset ja yksityishenkilöt:

Ravintola Mamma Rosa

Ravintola Elite

Asuntosatama LKV

Parnassia Oy

K-Market Topeliuksenkatu, Eino Leinon katu ja Kisahalli

Lions Club Helsinki – Töölö

Ravintola Young Hearts

Ravintola B5 Black

Kulttuuritehdas Korjaamo

HVS Tennis

Koti-Medi Oy

Tokko Group Oy

Töölön Rotaryklubi

Metsäylioppilaat

Runebergin Apteekki

Ajan Avain Oy

RE/MAX Ossian Johansson

RE/MAX Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Viipurin hautaustoimisto

Asianajotoimisto Liuksiala & Co Oy

Töölön Kulta Oy

Transdeco taidegrafiikkaa

Helsingin Aikuisopisto

Anja Järvinen ja Risto Knuutila

Matti Niiranen ja Suvi Rihtniemi

Sari Nurmo

Satu Kuittinen

Marja Sokajärvi

Lisätietoja

Töölö-Seura ry:n puheenjohtaja Matti Niiranen

tooloseura@gmail.com

LIITY TÖÖLÖ-SEURA RY:n jäseneksi ja tue vapaaehtoistyötämme viihtyisän kaupunkiympäristön puolesta. Jäsenkaavake löytyy tästä linkistä: https://xn--tl-seura-n4aab.fi/liity-jaseneksi/