Kesällä on hyvä liittyä Töölö-Seura ry:n jäseneksi!

0
674
Hevoskastanjoita Hesperian esplanadilla. Kuva: Matti Niiranen

Töölö-Seura ry on vuonna 1958 perustettu vireä ja sitoutumaton kaupunginosayhdistys, joka toimii paremman asuinympäristön puolesta.

Vahvistamme töölöläisten me-henkeä. Tuemme töölöläistä kulttuuria ja paikallista yrittäjyyttä. Puolustamme aktiivisesti viihtyisää, toimivaa ja turvallista kaupunkiympäristöä. Otamme kantaa mm. Töölön puistojen, Töölönlahden suojelun sekä toimivan ja turvallisen liikenteen puolesta.

LIITY JÄSENEKSI ja tule mukaan aktiiviseen toimintaan: saat uusia ystäviä ja löydät lähiympäristöstäsi aivan uusia virikkeitä.

Voit myös liittyä jäseneksi ”kannatuksen vuoksi”: jäsenmaksun maksamallakin tuet toimintaamme. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä vain 20 e/vuosi ja yritysjäseniltä 50 e/vuosi.

LIITY NYT! Lähetä meille vapaamuotoinen jäsenhakemus sähköpostilla (osoite tooloseura@gmail.com) tai täytä jäsenkaavake, joka löytyy kotisivuiltamme www.toolo-seura.fi  

Jäsenhakemukseen sinun tulee liittää seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, postinumero, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jos jäseneksi liittyy yrityksesi merkitse lisätietona ”Yritysjäsen” ja yrityksesi nimi.

VOIT LIITTYÄ JÄSENEKSI MYÖS TÄYTTÄMÄLLÄ KAAVAKKEEN, joka löytyy painamalla tästä linkistä.

Sääntöjemme mukaan uudet jäsenet hyväksyy seuran hallitus. Hakemuksesi otetaan käsittelyyn välittömästi sen saapumisen jälkeen!

Tervetuloa jäseneksi!