Anna-Sofia Berner ja 10 haavaa Amerikan sydämessä

0
110
Töölö-Seura ry:n toukokuun Kirjailijaillan vieraana on toimittaja-kirjailija Anna-Sofia Berner. Aiheena on Bernerin uunituore teos 10 haavaa Amerikan sydämessä.

Töölö-Seura ry:n toukokuun Kirjailijaillan vieraana on toimittaja-kirjailija Anna-Sofia Berner. Aiheena on Bernerin uunituore teos 10 haavaa Amerikan sydämessä. Kirjailijaillan juontaa Töölö-Seuran puheenjohtaja, toimittaja Matti Niiranen.

Tule mukaan kysymään ja keskustelemaan. Berner myös signeeraa teoksiaan tilaisuudessa. VAPAA PÄÄSY!

Aika: keskiviikko 22.5.2024, kello 17-18.30

Paikka: Töölön kirjasto, Mika Waltari-Sali

Anna-Sofia Berner on toiminut Helsingin Sanomien Washingtonin kirjeenvaihtajana. Nyt hän on kirjoittanut huhtikuussa julkaistavan kirjan kokemuksistaan.

10 haavaa Amerikan sydämessä on kerronnallinen kuvaus Amerikasta, jonka yhteiskunnan haavat heijastuvat ympäri maailman.

Bernerin kirja auttaa lukijaa ymmärtämään, miksi aborttikysymys kuumentaa amerikkalaisia, millaista on pelätä aseväkivaltaa kotikadulla ja miksi Yhdysvalloissa ihonväri yhä jakaa ihmisiä. Se vie lukijan amerikkalaisten keittiöihin ja baaritiskeille, sotilastukikohtiin ja kirkkoihin, mielenosoituksiin ja eliitin pariin. Suurvallan sisäiset ongelmat säteilevät kaikkialle ja myös Suomeen, jonka turvallisuus on Nato-jäsenenä tiukasti sidoksissa Yhdysvaltoihin.

LIITY Töölö-Seura ry.:n jäseneksi. Tuet jo jäsenyydellä vapaaehtoistyötämme viihtyisän kaupunkiympäristön puolesta. Jäsenkaavake löytyy tästä linkistä: https://xn--tl-seura-n4aab.fi/liity-jaseneksi/